eers kump 't vraete den kump de moraal

geert belgers...

Geert1.jpg
Macheath

Geert Belgers, geboren en getogen Limburger en opgegroeid in een gezin waar muziek een belangrijk onderdeel van de opvoeding was, kreeg de muziek met de paplepel ingegoten.
Naast zingen in koren en bands, deelname aan diverse projecten in de regio en het volgen van zanglessen, volgde hij bij het Nederlands Musical Ensemble een opleiding waarin gewerkt werd aan stemvorming, dans, beweging en acteren. Daarnaast volgde Geert acteerlessen bij Leny Malherbe.
Geert zingt zowel klassieke als lichte muziek.

Voorbeelden van Geert’s activiteiten zijn:
Twee maal de rol van Schinderhannes en een maal de rol van Schwarze Peter in de Opera Bouffe Schinderhannes van Emile Seipgens, de rol van Evangelist in de Matheus Passion van Heinrich Sch�tz,� Pierre Cuypers de Musical, in de rol van Frans Stoltzenberg, de rol van Roerdalman in de Multi-mediashow Roerdalwonderen, deelnemer aan het programma Una Voce Particolare, solistische bijdragen aan diverse uitvoeringen van de Misa Criolla van Ariel Ramirez , als ook aan de uitvoeringen van de reeds bekende Proms Concerten en Concordia by Night te Roermond.

naar overzicht alle medewerkers