eers kump 't vraete den kump de moraal

informatie voor sponsoren...


De organisatie wil de entreeprijs voor de voorstellingen beperken tot 17,50 euro, zodat een breed publiek de voorstellingen kan bezoeken. De totale kosten van deze�productie zullen echter hoger zijn dan de inkomsten uit de entreegelden. De organisatie is dan ook op zoek naar bedrijven die de productie willen ondersteunen.
Hierbij denken wij niet uitsluitend aan financi�le ondersteuning, maar ook aan ondersteuning in de vorm van materialen, middelen of diensten.

Als sponsor heeft u recht op publiciteit en op een aantal entreekaarten voor de optredens. Op twee plaatsen op de website www.driesjtuver.nl zullen, afhankelijk van de pakketkeuze, de logo’s en/of namen van het bedrijf gepresenteerd worden.

Op de hoofdpagina is er plaats gereserveerd voor de hoofdsponsoren. Daarnaast is er een aparte pagina waarop alle sponsoren vermeld worden.

Bezoekers van de optredens ontvangen een programmaboekje. Als sponsor kan uw logo en/of naam, afhankelijk van de pakketkeuze, vermeld worden op de omslag van het boekje en/of op de sponsorpagina.

Voor de financi�le ondersteuning zijn er�vier sponsorpakketten samengesteld.
In onderstaand schema kunt u zien hoe de verschillende pakketten zijn samengesteld.

Sponsorpakket mei 2012.jpg


Indien u overweegt om sponsor te worden van dit unieke project, kunt u telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen.